DİYARBAKIR - Mil Sen Konfederasyonu’na  bağlı Mil Bayındır-Sen Genel  Merkezi, Covid-19  ile mücadele kapsamında;  Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illeri ve ilçelerinde sendika ayrımı yapmadan iş koluna giren tüm kamu personellerine  dezenfektan malzemeleri dağıtımını sağlıyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Mil Bayındır-Sen Diyarbakır Bölge Başkanı Mehmet Şimşek, “Bölge kentlerinde sendikaya üye olup olmamasına bakılmaksızın iş kolumuza giren tüm kamu personeline dezenfektan malzemeleri dağıtıyoruz. Bu vesile ile ziyaret ettiğimiz müdürlüklerdeki arkadaşlarımız ile hasbihal edip güncel konular üzerinde sohbet etme imkanı bulduk. Sendikamıza ve bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı bütün arkadaşlarımıza çok müteşekkirim. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Şimşek, “Biliyorsunuz ki sadece Türkiye değil tüm Dünya zor günlerden geçiyor. Gittikçe yayılan ve bir türlü önü alınamayan koronavirüs hastalığı maddi ve manevi anlamda bizlere ve ülkemize çeşitli zorluklar yaşatıyor. Bu zor günlerde Mil Bayındır Sen olarak bizlerde bu hastalıkla ciddi anlamda mücadele eden Devletimizin yanında yer alarak Devletimizin Coronaviris ile yaptığı mücadeleye katkı sağlamak için hiçbir ayrım yapmaksızın herkesimin birlik olması lazım.  Gücümüzü birleştirerek ve birbirimize yardımda bulunarak bu zor süreci atlatabiliriz” ifadesinde bulundu.

Covid-19’a karşı sürekli tedbir içinde olunması önemine de vurgu yapan Şimşek, “Ellerimizi sürekli dezenfekten etmemiz lazım, sosyal mesafe kuralına uyup ve asla maskesiz dışarı çıkmamamız lazım. Sadece kendi sağlığımızı değil, tüm yediden yetmişe herkesin sağlığını düşünmemiz lazım. Unutmayalım ki bizler giden her candan sorumlu olabiliriz, bu yüzden başkalarının hastalanmasına ve ölmesine sebep olmayalım” dedi.

Editör: TE Bilişim