Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Diyarbakır şubesi 5. Olağan Genel Kurulu’nu  yaptı. Kurulda Yusuf Çelebi oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Kurula, Ak parti MKYK Üyesi Alaattin Parlak, Kızılay Diyarbakır şube başkanı Mesut Işık, Ak parti İl başkanlığı adına Av. Hüseyin Denli, Hüda-par Diyarbakır İl yönetimi, İyi Parti Diyarbakır İl  başkanı Vejdin Ensarioğlu, Saadet Partisi Diyarbakır İl başkanı Fesih Bozan,  Dicle üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Davut Kaaslan,  Dicle üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat bölüm Başkano Prof.Dr. Z.Fuat Toprak, Prof. Dr. Miktad Şimşek, Müsiad Diyarbakır Şubesi Mehmet Bozkuş, Temsan Diyarbakır İl başkanı Şeyhmus Deveci ve bir çok kurum amirlikleri ile çalışanları yanı sıra STK üyeleri katıldı. 

Faaliyet raporunun okunmasının ardından, tek liste ile girilen seçimde oy birliği ile MMG'nin yeni yönetim kurulu belirlendi. Kurulda Yusuf Çelebi başkan seçildi.

AK Parti MKYK üyesi Alaattin Parlak Selamlama konuşmasında, “ Diyarbakır bizler için önemli bir şehir. Bizler, iyiliği emreden kötülüğü men eden hükmünü meslek alanında icra etmek üzere bir araya gelmiş bir topluluğuz. Koymuş olduğumuz hedeflere ulaşabilmek için bir seferberlik havası içinde çok çalışmamız lazım” dedi.

Seçimin ardından bir teşekkür konuşması yapan Çelebi, " Mimar ve Mühendisler Grubu Diyarbakır Şubesi yönetimi olarak, bilimsel, kültürel ve ahlaki değerler çerçevesinde özveri ve azim ile çalışarak sorumluluklarımız ve aldığımız görevin farkında olarak hedeflerimize ulaşacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim