Sedat IRMAK

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cumali Atilla ile AK Parti Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ve beraberindeki heyet seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cumali Atilla, Öz Büro İş Sendikası Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Aküzüm’ü makamında ziyaret ederek seçim süreci hakkında destek istedi. Yoğun ilgiyle karşılanana Atilla, yaptığı çalışmaları dile getirerek Diyarbakır'a daha iyi hizmet vermek için tüm halkın desteğine talip olduğunu söyledi.

Öz Büro İş Sendikası Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Aküzüm, AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cumali Atilla'nın, yapmış olduğu çalışmaların bugünden sonra yapacağı çalışmaların teminatı olacağını belirtti. Aküzüm, “Peygamberler ve sahabeler şehrimize yapmış olduğu hizmetleri takdire şayandır. Bu konuda asıl mimar olan ve ilimize olan sevdasından aşkından dolayı kıymetli Cumhurbaşkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Tüm desteklerimizle Başkan Atilla'nın yanında olacağız. Başkan Atilla memleketimiz için hizmet etmeye devam edecek” dedi.

Gezer, seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ve beraberindeki heyet ise 31 Mart yerel seçimlerine destek için mahalle mahalle gezerek seçim çalışmaları yapıyor.

AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, parti üyeleri ile birlikte Bağlar ilçesine bağlı Kaynarteme Mahallelerinde ev ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. 31 Mart yerel seçimlerinde destek amacıyla sokak sokak dolaştıklarını dile getiren AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, seçim gününe kadar vatandaşları seçim çalışmaları hakkında bilgilendireceklerini belirtti. Başkan Gezer, “AK Parti olarak Diyarbakır’da girmediğimiz sokak, elini sıkmadığımız vatandaş kalmayacak. Herkesle tek tek konuşup seçim hakkında bilgilendireceğiz. Biz ev ev dolaşırken sadece seçim için değil vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyip çözümde arıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim