Sedat IRMAK – ÖZEL HABER

Diyarbakır’da stajını başarıyla tamamlayarak ruhsatını almaya hak kazanan Avukat Besik Erdoğan Aylak ile Avukat Mehmet Karaman, yemin edip cübbe giyerek, avukatlık ruhsatnamesini aldılar.

 

Diyarbakır Adliyesi içeresinde bulunan Baro konferans salonunda gerçekleşen yemin törenine, Diyarbakır Barosu Başkanı Cihan Aydın, yemin edecek olan Avukatlar Besik Erdoğan Aylak ile Mehmet Karaman ve aileleri katıldı.

 

“Başarılar diliyorum”

 Yemin töreni öncesi konuşan Barosu Başkanı Cihan Aydın,  temelinde hak ve adalet olan avukatlık mesleğinin özveri isteyen bir meslek olduğunu belirterek, "Meslek hayatınızda Diyarbakır Barosu’na ve bizlere katkı sunacağınıza inanıyor, başarılar diliyorum" dedi.

 

Kadın avukatın cübbesini eşi giydirdi

 Yapılan konuşmanın ardından stajını başarıyla tamamlayarak ruhsatını almaya hak kazanan Avukat Besik Erdoğan Aylak ile Avukat Mehmet Karaman, yemin edip cübbe giyerek, avukatlık ruhsatnamesini Baro Başkanı Cihan Aydın'dan alırken, Avukat Besik Erdoğan Aylak’ın cübbesini aynı zamanda avukat olan eşi İbrahim Aylak tarafından giydirilmesi salonda büyük bir coşku ile alkışlandı.

 Yapılan tören toplu hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu

Editör: TE Bilişim