HABER MERKEZİ

Kulüp Başkanı Siyabend Aydın, yeni ve güçlü bir ekip oluşturarak yola devam edeceklerini açıkladı.

Kulübün sosyal medya hesapları üzerinden açıklamalarda bulunan Başkan Aydın,”Oynatılan kısa statüyle birlikte 9 maç ile kaderimizi tayin etmeye çalıştık. Verilen mücadele de haziran ayında oynanan 9 maçın 8’ini kazandık final maçında aldığımız mağlubiyetle şampiyonluğa veda ettik.

Bu sürecin ardından isteğimiz bizim kadar mücadele edebilecek maddi manevi elini taşın altına koyabilecek, bizimde tam manasıyla iyi niyetle yaklaşacağına inandığımız bir ekibe görevi teslim etmekti. Biz Diyarbakırspor’un sahibi değil, emanetçileriyiz.

Her zaman bunu vazife edindik. Hep birlikte çok üzüldük ancak gelinen noktada yeni bir sezon, yeni umutlar, yepyeni bir yönetim, hoca ve oyuncu kadrosuyla bu sezona tekrar hazırlanacak; Diyarbakırspor’umuzu hak ettiği yerlere getireceğiz.

Kurulacak yeni takım, yeni transfer sürprizleri ve Diyarbakırspor’a layık bir yönetim ile yakında tekrar kavuşacağız. Bizlerin dışında varsa bir emeği olan teşekkür eder, yeni sezonun hepimize hayırlı olmasını dilerim. Güzel günlerde tekrar görüşmek üzere” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim