HABER MERKEZİ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekibi Diyarbakırspor’da  AsbaşkanŞehmus Akyıl  ile Altyapı Ve Tesisler Sorumlusu Fatih Hillez görevlerinden ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.

İki yönetici de istifalarına gerekçe olarak geçen sezonun başında kulüpten uzaklaştırılan isimlerin yeniden göreve getirilmesini gösterdi.

Sosyal medya hesaplarında açıklama yapan yöneticilerden Fatih Hillez,” Bu şahısların bu kulüpte tekrar görev alması benim yöneticilik ahlakıma sığmaz. Hem kovulacaksın kovulduktan sonra başkana ve yönetime sallayıp hakaret edeceksin. Ondan sonra tekrar göreve getirileceksin. Oh ne güzel dünya bu işler benim kitabımda olmaz bana yakışmaz.

Ben amatör branşta kulübümüzün başarılı olması için çalışmalara girip olimpiyatlara giden sporcuları Türkiye Şampiyonu olan sporları kulübüne kazandıran bir vizyon ve emek verirken bu tür şahısların 30 yıldır bir adım ileri gidemedikleri gibi aynı  ortamda olamam.

Diyarbakırspor bu tür yolsuzluk yapan zihniyetlerin esiri değildir. Diyarbakırspor art niyetli insanların geçim kaynağı değildir. Herkes şapkasını önüne alıp düşünsün biz nerde yanlış yaptık.

Hacı İhsan Aydın Başkanıma Siyabent Başkana bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Umarım yaptığınız harcamaların karşılığını alırsınız.” dedi.

“Geçmişi kirli insanlar kulüpte olmamalı”

Daha önce kulüpte başkanlık da yapmış olan Şehmus Akyıl ise,” Yeniden Diyarbakırspor için yola çıkarken, en büyük isteğim, desturum, Diyarbakırspor’u yok edenlere, Diyarbakırspor’a en büyük zararı verenlerin bir daha bu külübün kapısından içeri girmemesi için mücadele etmek oldu. Ancak bugün geldiğimiz noktada bize düşen ahbap -çavuş ilişkileri ile Diyarbakırspor’a zarar veren, ayrılırken bile en büyük zararı vermek için sayfalar dolusu açıklama yaparak yalan yanlış ifadeler ile suyu bulandırmak isteyen zihniyetin yanında yer almak değil, karşısında yer almaktır! Bugüne kadar böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak. Biz, bir avuç insan ile Diyarbakırspor, geçmişi kirli insanların oyuncağı olsun diye mahkeme kapılarında sürünmedik, hala bile devam eden mahkeme sürecinde bedel öderken, o bedelin gereğini yapacağımızdan da emin olabilirsiniz.

Bir liralık adamlara, menajer oyunları ile 5 lira ödeyenleri de, kendilerini her işe sokmaya çalışarak menfaat elde edenleri de bir bir temizlemeden Diyarbakırspor’a rahat yok.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim