90.dakikada Diyarbekirspor’un kalecisi Kurtuluş’a faül yapıldı ancak hakem kalecinin ceza alanı dışında topu elle kestiğini iddia ederek kırmızı kart gösterdi. 7 dakika uzatma gösteren hakem, 11 dakika oynatıp rakibin golünden sonra santra vuruşunu yapmadan maçı bitirdi.


2.Lig Kırmızı Grup’ta tam 9 maçtır galip gelemeyen Diyarbekirspor, uzun bir aradan sonra galibiyete bu kadar yaklaşmışken bu kez de hakemleri geçemedi. İzmir bölgesi hakemleri verdikleri kafa karıştıran kararlarla Yeşil-Kırmızılı takımın galibiyetime engel oldu, maçın da önüne geçti.
Maça iyi başlayan Diyarbekirspor, 16.dakikada Baran Işık (Penaltıdan) ve 22.dakikada Berkay Ceylan’ın golleriyle 2-0 öne geçti.
Maç Diyarbekirspor’un üstünlüğüyle devam ederken, devreye hakem kararları girdi.
77.dakikada konuk takıma penaltı verildi, Burak Çolak atışı gole çevirdi :1-2.
Rakibe Golü Attırdı, Maçı Bitirdi
90.dakikada Etimesgut Belediyespor atağında kaleci Kurtuluş Yurt ceza alanı dışında topu uzaklaştırmak isterken, rakip oyuncunun faülüyle yerde kaldı. Herkes Diyarbekirspor lehine faül kararı beklerken, hakem Mehmet Çağatay Lakot kalecinin elle topu kestiğine işaret ederek Kurtuluş’a kırmızı kart gösterdi.
7 dakika uzatma gösteren hakem Lakot, maçı bir türlü bitirmeyince Ankara ekibi Mehmet Sıddık İstemi ile skoru eşitledi :2-2.
Golün hemen ardında santra vuruşunu yapmadan maçı bitiren hakem Lakot’a maçın ardında Diyarbekirspor cephesi çok sert tepki gösterdi.

Editör: TE Bilişim