HABER/Güneş OCAĞA-Mehmet Rumet SOYLU
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Koşuyolu Parkı Ofis Alt Geçidi’nde yaya yolunda biriken çöpler ve kirli suları yaptığımız haberle gündeme getirmemiz sonrası, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından temizlik çalışması yapıldı.
Yaptığımız haber ses getirdi, belediye anında temizledi https://t.co/XuTG0gvzVZ pic.twitter.com/ouY1TPYfF1
— Güneydoğu Ekspres (@ekspreshaber_) February 2, 2026
Belediye ekipleri, alt geçitte biriken çöpleri topladı ve biriken kirli suları temizleyerek alanı yeniden kullanıma uygun hale getirdi.

Belediye yetkilileri, yapılan çalışmayla ilgili olarak halkın yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmetlerin kesintisiz devam edeceğini belirtti. Yetkililer, vatandaşların yaşam alanlarını daha temiz ve güvenli hale getirmek için çalışmaların aralıksız süreceğini ifade etti.




