HABER/Mehmet TÜRK
Yeni sezon öncesi 10'dan fazla kadın futbolcusuyla yollarını ayıran Amedspor, aralarında eski kaptan Şehriban Dülek'in de aralarında bulunduğu 7 yeni transfer yaptı.
Bir sezon Amedspor forması giyen ve şu an da takım kaptanlığı görevini üstlenen Şehriban Dülek'in de aralarında bulunduğu Amedspor Kadın Futbol Takım kafilesi, Bolu'da başlayacak kampa katılmak üzere uçakla Diyarbakır'dan ayrıldı. Geçen sezon ligi, 23 puanla 10. sırada tamamlayan Amedspor Kadın Futbol Takımı, yeni sezona güçlü kadro ile girmeyi hedefliyor.
YENİ TRANSFERLERİN UYUMU AMAÇLANIYOR
Amedspor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Ramazan Erin yönetiminde Bolu'da yapılacak hazırlık sürecinde, yeni transferlerin takıma uyumu hedefleniyor. Teknik Direktör Ramazan Erin, Bolu kampı sonrası sezona hazır olmayı hedeflediklerini söyledi.