ÖZEL HABER-Güneş OCAĞA

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne ait A3 hattında çalışan halk otobüsünde yaşanan olay, yolculara korku dolu anlar yaşattı. Dicle Üniversitesi Araştırma Hastanesi güzergahında sefer yapan ve aşırı kalabalık olduğu belirtilen otobüs, Bağlar ilçesindeki Cezaevi Üst Köşe durağına geldiği sırada gerginliğin yaşandığı bildirildi.

SİNİRLENEN ŞAHIS, OTOBÜSE SALDIRDI

İddiaya göre durağında otobüse binmek isteyen ancak yoğunluk nedeniyle araca alınmadığı belirtilen bir kişi, sinirlenerek otobüse saldırdı. Şahsın kapıya sert şekilde vurarak cam ve kapı mekanizmasına zarar verdiği, ardından kapının kırıldığı ifade edildi. Olay anında otobüste bulunan yolcular ise büyük panik yaşadı.

Diyarbakır’da Halk Otobüsü’nde Dehşet2

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ DURUMU KONTROL ALTINA ALMAYA ÇALIŞTI

Olay sonrası otobüste kısa süreli bir düzensizlik yaşanırken, sürücünün aracı güvenli şekilde durdurarak durumu kontrol altına almaya çalıştı.

Emeklilerin bayram ikramiyelerinin yatacağı tarih belli oldu
Emeklilerin bayram ikramiyelerinin yatacağı tarih belli oldu
İçeriği Görüntüle

Diyarbakır’da Halk Otobüsü’nde Dehşet1

YOLCULAR O KORKU DOLU ANI EKSPRES’E ANLATTI

Otobüste bulunan vatandaşlar, yaşadıkları korkuyu Gazetemiz Güneydoğu Ekspres’e şöyle anlattı: “Çocuklar ağlamaya başladı, herkes birbirine baktı. Kimse ne yapacağını bilemedi, çok kısa ama çok korkutucu bir andı”

Muhabir: Güneş OCAĞA