HABER/Veli BALTACİ
Diyarbakır, sağlık alanındaki yatırımlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Çermik’te yapımı tamamlanan ve bünyesinde; İlçe Sağlık Müdürlüğü, Sağlıklı Hayat Merkezi, 9 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu ve kreş bulunan Sağlık Kompleksi, vatandaşların sağlık hizmetine daha modern ve konforlu alanlarda ulaşmasına imkan sağlayacak.
6 BİN METREKARELİK KAPANI ALANDA HİZMET VERİLECEK
Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Emre Asiltürk, Diyarbakır’ın üçüncü Sağlıklı Hayat Merkezi’nin de bünyesinde bulunacağı sağlık kompleksinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Diyarbakır’a çok önemli bir yatırım ve hizmeti kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Emre Asiltürk, “Diyarbakır’da sağlık standartlarının daha da yükselmesi, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine en hızlı ve en kolay şekilde ulaşabilmeleri, bu hizmetleri en nitelikli, en kaliteli şekilde alabilmeleri noktasında var gücümüzle çalışıyoruz.
Yapımı tamamlanan Sağlık Kompleksimizin hizmete girmesinde sona doğru yaklaşıyoruz. 6000 m² kapalı alana sahip kompleksimizde; Çermik İlçe Sağlık Müdürlüğü, Sağlıklı Hayat Merkezi, 9 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu ve kreş bulunacak. En kısa sürede hizmet vermeye başlayacak kompleks Diyarbakır’a hayırlı olsun” dedi.