Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentin en özel seyir alanlarından biri olan Fiskaya Sosyal Tesisleri’ni yenileyerek yeniden hizmete açtı. Yurttaşların Dicle Vadisi, Fiskaya Şelalesi ve Hevsel Bahçeleri’ni izleyebildiği tesis, kapsamlı bir bakım ve onarım sürecinin ardından modern bir görünüme kavuştu.

Diyarbakır’ın Ucuz Ve Modern Tesisi Hizmete Başladı3

Yenişehir ilçesinde yer alan ve kısa bir süre önce tadilata alınan sosyal tesislerde, altyapıdan mobilyaya, peyzajdan seyir terasına kadar birçok alanda yenileme çalışması yapıldı. Geniş bir alana sahip tesis bünyesinde 170 metrekarelik kompozitdeck alan, 60 metrekarelik cam teras, dinlenme alanları, şelale, kafe ve seyir terası bulunuyor.

Diyarbakır’ın Ucuz Ve Modern Tesisi Hizmete Başladı5

AYNI ANDA 300 KİŞİYE HİZMET VEREBİLECEK

Aynı anda 300 kişiye hizmet verebilecek şekilde tasarlanan tesis, 15 kişilik personel ile faaliyet gösterecek. Tesis içerisinde yer alan kafede, yurttaşlara uygun fiyatlarla yiyecek ve içecek servisi sunuluyor. Sabah 09.00 ile gece 23.00 saatleri arasında açık olan Fiskaya Sosyal Tesisleri, yenilenen masa ve sandalyeleri, kurulan tenteleri ve elden geçirilen altyapısıyla konforlu bir dinlenme alanı olarak yurttaşların hizmetinde olacak.

Diyarbakır’ın Ucuz Ve Modern Tesisi Hizmete Başladı4

Kaynak: BÜLTEN