Diyarbakır Merkez Kayapınar İlçe Belediyesi, konoravirüsün yayılmasını engellemek ve vatandaşları bilgi ile buluşmasını sağlamak  amacıyla “Kayapınar Evde Okuyor Projesini” hayata geçirdi.

Kampanyaya katılan vatandaşlar bilgilerini web sayfası üzerinden Kayapınar Belediyesi ile paylaştıktan sonra kendilerine kitap desteği sağlanıyor.

Ayrıca 18 Mart - 30 Nisan arasında en fazla kitap okuyanlar ödüllendiriliyor. Belediye vatandaşların kampanyaya destek vermesini istedi.

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç, Kayapınar Belediyesi’nin bilgi ve sağlık dostu belediye olduğunu ifade ederek, “Kayapınar ilçesindeki okullarımızda devam eden Kayapınar Okuyor Projesi’nin daha da genişletilerek tüm vatandaşlarımızı kapsayacak şekilde devam edecek” dedi.

Koç, “Kayapınar Evde Okuyor Projesi’ne katılım gösteren vatandaşlarımızın Kayapınar Belediyesi sosyal medya hesaplarında ve Kayapınar Belediyesi web sayfasında gerekli aktivasyonları yaparak saat 19:00- 20:00 arasında gerçekleştirilecek etkinliğe  katılabilecek ve kitap hediyesini alabilecek” diye konuştu.

Koç, “18 Mart – 30 Nisan tarihleri arasında kampanyaya düzenli olarak katılım gösteren ve en fazla kitap okuyan  25 vatandaşımıza tam altın, 100 vatandaşımıza yarım altın ve 100 vatandaşımıza da 100 çeyrek altın hediye edilecek” müjdesini verdi.

Editör: TE Bilişim