UEFA Uluslar Ligi 3'ncülük maçında Fransa ve Almanya'yı 2-0 yenerek, uluslar ligini de 3. olarak tamamladı. Maçın golleri 45’ Mbappe, 84’ Olise’den geldi. Fransa, bu goller sonrası UEFA Uluslar Ligi’nde 3. oldu.
PENALTI VAR'DAN DÖNDÜ
Bugün saat 16.00'da başlayan Almanya-Fransa maçında penaltı kararı verildi ancak mücadelenin 34. dakikasında VAR incelemesi sonrası karar iptal edildi. Pozisyondaki Karim Adeyemi, hakemi aldatmaya yönelik hareketi dolayısıyla sarı kart gördü.
KÜRT FUTBOLCU DENİZ'İN GOLÜ VAR’A TAKILDI
Almanya Milli takımı, Kürt futbolcusu Deniz Undav ile golü buldu. 53. dakikada gelen gol sonrası maçın hakemi VAR'a gitti, yapılan kontrol sonrası gol iptal edildi.
Fransa'yı UEFA Uluslar Ligi 3'üncüsü yapan goller ise 45. dakikada Mbappe ve 84. dakikada Olise'den geldi.
ULUSLAR ŞAMPİYONU BU AKŞAM BELLİ OLUYOR
Öte yandan UEFA Uluslar Ligi Şampiyonu da bu akşam İspanya-Portekiz arasında saat 22.00'da oynanacak maç sonunda belli olacak.