DİYARBAKIR -Gerçekleştirilen bu buluşmalarda stratejik plan komisyonu, Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve İnsan Kaynakları Müdürlükleri’nin tüm personel ve idari kadrosu ile bir araya geldi.

Buluşmada birimler, kendi yaşadıkları sıkıntıları ve eksiklileri dile getirdi ve önümüzdeki dönem için hazırlanan stratejik plan için önerilerde bulundular.

Bu buluşmada tüm Zabıta ve Ruhsat Müdürlüğü kadrosu müdür ve amirleri ile toplantıya katıldı. Müdürlük bünyesinde çalışan emekçiler Sur içinde görevini yaparken karşılaştıkları problemleri tek tek sıraladılar ve çözüm için önerilerde bulundular.  Ayrıca zabıtalar kendilerinin karşılaştıkları tehditleri ve bunları önlemek için önerilerde de bulundular.

Son olarak da stratejik plan komisyonu İnsan Kaynakları müdürlüğü ile görüşüp birimdeki tüm personel sayısı ve görevleri ile ilgili bilgiler aldı.

Stratejik plan ekibi şunları dile getirdi, “Bu süreçte kurumu tanıma, birimlerin mevcut durumunu analiz etme, çalışma biçimlerini yöntemlerini kavrama ve bu sürecin değerlendirmelerini istedik. İleriye dönük neler yapılıyor neler yapılacak diye bilgi aktarımı rica ettik ve bunları kayıt altına aldık. Belediyenin mevcut durumunun analizini yapıp, kurumun güçlü ve zayıf yönlerini ortaya koymak; önümüzdeki süreçte kurumun fırsat ve tehditlerini bilerek planlama yapabilmek açısından bu toplantıları önemsiyoruz. Katılımcı bir süreci işletebilmek adına belediyenin her bir biriminin tüm personellerinin katılımıyla her bir çalışan ile temas kurarak sürece dahil etmeyi amaçladık.”

Editör: TE Bilişim