Diyarbakır Merkez Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşlarla kurmuş olduğu sıcak iletişim ve gönül bağı nedeniyle hemen her gün yüzlerce vatandaştan mahalle ve ev ziyareti için davet alıyor.

Bağlar’da gönül belediyeciliğinin kazandığını kaydeden Başkan Beyoğlu, yoğun bir talep olduğuna dikkat çekerek her gün 4-5 aileyi ziyaret ettiklerini söyledi. Vatandaşlarla aralarında çok sağlam bağ ve güven duygusu oluştuğunu, kendilerini yakınları olarak görüp davet ettiklerini vurgulan Başkan Beyoğlu, günlerinin bir kısmı hizmetlerle, bir kısmı da vatandaşlara misafir olmakla geçtiğini aktardı.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ev ve mahalle ziyaretleri kapsamında 5 Nisan Mahallesi’ne çıkarma yaparak bazı vatandaşların evlerine misafir oldu.

Beyoğlu’nun ziyaretine eşi Dürdane Beyoğlu ve AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer de katıldı. Vatandaşların yakın ilgi gösterdiği Başkan Beyoğlu, tek tek selamlaşıp sohbet ettiği esnafın sorun ve taleplerini dinledi. 4 aileye misafir olan Başkan Beyoğlu, ev sakinleriyle sohbet etti ve çocuklarla yakından ilgilenerek resim çektikten sonra mahalleden ayrıldı.

Editör: TE Bilişim