DİYARBAKIR -“Bağlar Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu Yeni Normalleşme Sürecinde Kadınlarımıza Yeni Yaşam Alanları Oluşturuyor” sloganıyla yapılan etkinliğin açılışına Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve eşi Dürdane Beyoğlu ile AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya, AK Parti Bağlar Kadın Kolları Başkanı Fatime Alakuş, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda kadın katıldı.

Parkı yöresel lezzetlere açtı

Programın açılışında konuşan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Gönül Seferberliği “ çağrısı üzerine başlattıkları mahalle buluşmaları kapsamında kadınlarla bir araya gelmeye devam ettiklerini belirterek Ayşe Şan Parkı’nı kadınların kendi emekleriyle hazırladığı mahalli lezzetlere  açtıklarını söyledi.

Kadınların hazırladığı mahalli yemek ve tatlı çeşitlerinin sergilendiği etkinlikte kadınlar ayrıca sorun ve taleplerini Başkan Beyoğlu’na iletti.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya da, Başkan Beyoğlu’nun çok başarılı bir sosyal, hizmet ve gönül belediyeciliği örneklerini ortaya koyduğuna dikkat çekerek kadınlara yönelik çalışmaların gurur verici olduğunu anlattı.

Kaya, “Kadın semt pazarından bugünkü bu güzel çalışmaya kadar başkanımızın kadınlara yönelik hizmetleri biz kadınları gururlandırıyor. Bağlar’ın bundan önceki dönemlerini de biliyoruz. Hüseyin Beyoğlu başkanımız kısa sürede zihniyet değişimi ve hizmet farkı ortaya koymuştur” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim