Devir teslim töreninde Davut Yıldız’a Mazbatasını takdim eden Ak parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Şerif Aydın yaptığı açıklamada, “Genel Merkezimiz ile yapmış olduğumuz istişareler sonucunda Sur İlçe Başkanlığımıza Sayın Davut Yıldız atanmıştır. Yeni başkanımıza görevinde başarılar diler, Kıymetli Başkanımız Murat Unat’a da bugüne kadar göstermiş olduğu gayret ve katkıları için tüm teşkilatım adına teşekkür ederim” dedi.

Göreve atanmasının ardından açıklama yapan Davut Yıldız,”İl ve ilçe teşkilatlarımızın, milletvekillerimizin, bölge MKYK üyelerimiz ve genel merkezimizin teveccüh ve takdiriyle şahsıma tevdi edildi. Bu kutlu görevi yüklenerek ilçe teşkilatımız, İl teşkilatımız ve Milletvekillerimiz öncülüğünde tüm yerel paydaşlarımızla birlikte sürekli istişare edip Diyarbakır’ın kalbi güzel Sur ilçemize hayırlı hizmetler yapma gayreti içerisinde olacağım” diye konuştu.

  Göreve gelmesiyle birlikte Ak Parti Milletvekili Mehmet Mehdi Eker, Ebubekir Bal, AK Parti MKYK üyesi Alaattin Parlak, Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bir çok partili ve vatandaşlar tarafından ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Editör: TE Bilişim