Haber Celal Kuzu

Güneydoğu Ekspres Diyarbakır  - Eski sporcu olan, spora olan yakın ilgisi ve desteği ile görev yaptığı yerlerde takdir toplayan Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz’u ziyaret eden Bağlar Belediyespor Kulübü Başkanı Haşim Merdoğlu, isminin yazılı olduğu 21 numaralı formayı hediye etti.

Başsavcı Yavuz’un makamında gerçekleşen nezaket amaçlı görüşmede Merdoğlu, kulübün faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Başsavcı Yavuz, Diyarbakır’da çok ciddi bir genç nüfus potansiyeli olduğuna dikkat çekerek bu potansiyelin sporla  değerlendirilmesi için gerekli desteği sağlayacaklarını ifade etti.

“Diyarbakır için büyük bir şanstır”

Ziyaretin sonunda Merdoğlu, Başsavcı Yavuz’a isminin yazılı olduğu 21 numaralı Bağlar Belediyespor formasını takdim etti.

 Merdoğlu, Başsavcı Yavuz’un sporsever kimliğini yakından takip ettiklerini dile getirerek, “Sayın başsavcımızın görev yaptığı yerlerde spora vermiş olduğu desteği ve spora olan ilgisini Diyarbakır’da da devam ettireceğine inanıyoruz. Daha önce Diyarbakır’da görev yaptığı ve kenti bildiği için bu anlamda bölge için bir şanstır” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim