Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde gözler bugün oynanacak çeyrek final maçlarına çevrildi. 4.Bölge grup maçları sonunda gruplarında birinci olan 8 takım bu kez yarı finale kalmak için kozlarını paylaşacak. Diyarbakır’da gözler kentin iki temsilcisi arasında oynanacak karşılaşmada olacak. 3.Grup’ta 16 puan ve namağlup şekilde birinci olan Diyarbakırspor ile 4.Grup’ta ipi göğüsleyen Bağlar Belediyespor arasındaki önemli mücadeleye Diyarbakır Stadı ev sahipliği yapacak. Futbol Federasyonu, maça 100 taraftarın alınmasına izin verdi.

Saat 17.00’da başlayacak karşılaşmayı Adıyaman bölgesi hakemi Mustafa İnan yönetecek. 90 dakikada eşitlik bozulmazsa 15’er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak ve orada da üstünlük sağlayan olmadığı takdirde turu geçen takımı seri penaltı atışları belirleyecek.

Bugün ayrıca 4.Bölge çeyrek final eşleşmelerinde Gaziantep Ankasspor-Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, Muş Belediyespor-Elazığ FıraytÜniverstesi ve Kurtalanspor-76 Iğdır Belediyespor maçları oynanacak.

Diyarbakırspor-Bağlar Belediyespor maçında turu geçen taraf 7 Temmuz Çarşamba günü oynanacak yarı final maçında Gaziantep Ankasspor-Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor eşleşmesinin galibiyle oynayacak. Diyarbakırspor-Bağlar Belediyespor/ Gaziantep Ankasspor-Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor yarı final eşleşmesinin galibi finalde Muş Belediyespor-Elazığ FıraytÜniverstesi/ Kurtalanspor-76 Iğdır Belediyespor galibiyle karşı karşıya gelecek ve kazanan takım 3.Lig’e terfi edecek. Yarı final maçları 7 Temmuz’da ve final maçları da 11 Temmuz’da tarafsız sahada yapılacak.

Editör: TE Bilişim