Öner,"İyi bir takım kurmamıza rağmen sezona iyi başlayamadık. Sakatlıklar ve yeni kadro olmamızdan kaynaklanan sorunlar yaşadık.

Ancak son haftalarda bu durumu aşmasını bildik. Yükselen bir performansımız var. Etimesgut Belediyespor maçını iyi oynayarak kazandık. Takımımızın önü açıktır. Daha iyi sonuçlar alarak hedeflediğimiz yere geleceğiz. Buna olan inancımız tamdır " dedi.

Kendi sahasında Etimesgut Belediyespor'u 2-1 mağlup eden Diyarbekirspor, kötü başladığı ligde son üç haftada 7 puan toplayarak çıkış trendi yakaladı.

Kulüp İkinci Başkanı Umut Öner, takımın üzerindeki olumsuz havayı geride bıraktığını ve bundan sonra daha iyi sonuçlar beklediklerini söyledi.

Öner,"İyi bir takım kurmamıza rağmen sezona iyi başlayamadık. Sakatlıklar ve yeni kadro olmamızdan kaynaklanan sorunlar yaşadık.  Ancak son haftalarda bu durumu aşmasını bildik. Yükselen bir performansımız var. Etimesgut Belediyespor maçını iyi oynayarak kazandık. Takımımızın önü açıktır. Daha iyi sonuçlar alarak hedeflediğimiz yere geleceğiz. Buna olan inancımız tamdır " dedi.

Editör: TE Bilişim