Değerli dostlar merhaba;

Takımlarımız için ligler yaklaştıkça hem heyecanımız artıyor, hem de merakla durumlarını görmek istiyoruz.

Takımlarımızın durumu ile ilgili transferler, hazırlık maçları ve kamp dönemiyle ilgili programlarımızda uzun uzun konuşuyoruz.

Burada başka bir yöne dikkat çekmeye çalışacağım. Öncelikle;Amedspor tarafından açıklanan ve yeni stadımızla 1,5 yıl sonra yine kombine sisteminin olacağı kartların fiyatları belli oldu.

Sadece ufak bir hesapla 1 kart ile takıma manevi anlamda ne kazandıracağınızı size bırakırken,maddi anlamda da ne kadar harcayacağınızı biz yazalım.

Açıklanan fiyatlarda en düşük fiyat 250 TL (Maraton) olarak belirtilirken, sezonluk 18 maç düşünüldüğünde (Kupa maçlarını katmıyorum bile) maç başına 13.88 TL’ye geliyor.

Diğer tribünlerdeKapalı 750 (41.66), Vip 1500 (83.33). (Özellikle Vip kısmında o armayı seven maddi durumu yerinde iş adamları ve STK’lara büyük görev düşüyor)

Özetle Bir maçın maliyeti hemde 15 günde bir 13.88 TL’den başlıyor (Normal Bir cafede 4-5 çay parasına ülkenin en yeni statlarından birinde keyifle maç izleme imkanı)

Bunları niye yazdım; kulüp olarak maddi anlamda sıkıntılı günler geçirebileceği düşünülen Amedspor’da sevenlerinin bu duruma kahır edenlerin en uygun ve gücü dahilinde destek olacağı bir sistem oldu artık.

İlk aşama da 3.000 adet çıkacak kombine de (inşaallah bu sayı yoğun taleple artar) kulübün kazanacağı gelirin hesabını size bırakıyorum.

Not:Diyarbekirspor’un da kombine kartlarının bu hafta içinde açıklanacağını ve fiyatların daha uygun olacağını düşünürsek takımlarımızın yanında olmanın ve yeni, modern bir stadta bunu yapmanın çok iyi  olacağına,iki kulübümüzün sevenlerinin de bu fırsatı kaçırmayacağına inanıyorum (İNANMAK İSTİYORUM)

(Bu arada ben de her iki kulübünde ikişer kombinesini alıp programlarımızda izleyecillerimiz arasından kurayla belirleyeceğimiz spor severlere hediye etmeyi planlıyoruz)

Başka bir yazıda görüşmek üzere

Esen Kalın,Spor’la Kalın