Erdoğan'dan yeni çözüm süreci açıklaması
Erdoğan'dan yeni çözüm süreci açıklaması
İçeriği Görüntüle

HABER/Ceren AKYIL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük ve beraberindeki heyet, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, barış sürecinin sanayiye, ekonomiye ve istihdama olumlu katkı sağladığı vurgulandı. OSB Başkanı Mustafa Fidan, barışın oluşturduğu olumlu atmosferin yatırım ve üretim açısından cesaret verici olduğunu belirtirken, sanayicilerin en büyük sıkıntısının halen finansa erişimdeki güçlükler ve yüksek kredi oranları olduğunu vurguladı. Fidan, bu sorunların çözülmesi halinde bölgenin sahip olduğu ekonomik potansiyelin çok daha hızlı bir şekilde hayata geçeceğini ifade etti.

Mhp’li Vekilden Diyarbakır Osb’ye Ziyaret

OSB BAŞKANI: BARIŞTAN BAŞKA YOL YOK

Mustafa Fidan ayrıca, barış sürecine dair mesajını şöyle aktardı: “Barış süreci için somut adımların atılması, ortamda daha fazla güven ve huzur yaratacaktır. Savaşa harcanacak kaynakların üretime ve ülke içinde yatırıma dönmesi büyük bir kazanım. Biz Diyarbakır’daki sanayiciler ve STK’lar olarak, bu sürecin sürmesi ve derinleşmesi için elimizi taşın altına koymaya her zaman hazırız. İnsanların zarar görmediği, gençlerin iş bulduğu bir gelecek için barıştan başka yol yok” diye konuştu.
MHP Milletvekili Musa Küçük ve beraberindeki heyet, sanayicilerin görüş ve önerilerini dikkatle dinleyerek, barış ortamının kalıcı şekilde korunmasıyla birlikte üretim ve istihdamın daha da güçleneceğini ifade etti.

Muhabir: Ceren AKYIL