HABER - Mehmet TÜRK
TFF Trendyol 1. Liginde Play-Off yarışında, deplasmanda geçtiğimiz hafta kritik bir galibiyet alarak umutlarını sürdüren Amedspor, Pazar günü Diyarbakır'da ağırlayacağı lig üçüncüsü Erzurumspor ile zorlu bir müsabakaya çıkıyor.
Şeyhmus Özer Tesisleri’nde Erzurumspor maçı hazırlıklarına başlayan yeşil kırmızılı futbolcuların idmanlarda oldukça neşeli oldukları görüldü.
TROAORE, ERZURUM MAÇINDA DA YOK
Pendikspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Murat Uçar, Erzurum maçında formaya giyemeyecek. Amedspor’un yıldız oyuncusu Adama Traore de, Boluspor maçının 51. dakikasında rakibine yaptığı müdahale sonrası VAR incelemesiyle direkt kırmızı kart görmüştü.
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Amedsporlu Traore'ye 5 maç men ve 58 bin 500 TL para cezası verdi. Yıldız futbolcu Traore, Malatyaspor, Esenler Erokspor ve Gençlerbirliği ile Pendikspor maçlarında takımını yanlız bıraktı. Traore'nin cezası Erzurumspor maçı ile bitecek. Dolayısıyla Traore, zorlu Erzurumspor maçında da takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.
AMEDSPOR RÖVANŞI İSTİYOR
Erzurum'da 3 Kasım 2024 tarihinde oynanan ligin ilk yarısındaki maçı Erzurum, 2-0 kazanmıştı. Yeşil kırmızılı ekip, Pazar günü saat 16.00'da oynanacak maçı kazanarak hem rövanşı almak, hem de play-off yolundaki tırmanışını devam ettirmenin hesabını yapıyor.
GALİBİYET, ZİRVE HESAPLARINI ALT ÜST EDECEK
Trendyol 1. Ligi'nde zirve mücadelesi yapan Erzurumspor 48 puanla 3. sırada bulunurken, Play-Off yarışındaki Amedspor ise 43 puanla 8. sırada bulunuyor. Amedspor'un Erzurumspor'u yenmesi halinde, zirve yarışında "ben de varım" diyecek.