HABER- Mehmet Mucahit CEYLAN
Şampiyonluğu hedeflediklerini açıklayan Amedspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, hazırlıklarla ilgili neler yaptıklarını paylaştı.
Altıparmak’ın açıklaması şöyle:
“Yeni sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun. Ayın 24'ünde çalışmalarımıza başladık. Hedefimiz olan bir şampiyonluk var. Bunun için de çok çalışmamız gerekiyor.
Bu çalışmaların ilk başında 24'ünde özellikle genç oyuncular, denenmeye gelen oyuncular, etraftaki iyi oyuncular ve kiralıktan dönen oyuncularımızla ilk etaba başladık.
“GENÇ OYUNCULARIMIZA ŞANS VERDİK”
24'ünden 28'ine kadar olan bölümde genç oyuncularımıza şans verdik. Onları 4 gün boyunca hem maç yaptılar hem onlarla konuştuk.
Tabii neticesinde bizi çok mutlu eden aşırı derecede katılım vardı. Bu katılanların çoğu, hepsi kendilerini göstermek için çok şey yaptılar. Burada hepsine teşekkür ediyoruz.
Gerçekten geldiklerinden beri dört gün boyunca bizlerden ne söylesek ne istesek yapmaya çalıştılar.
Tabii biz de bunların arasından 6-7 tane genç oyuncumuzu seçerek kadromuza kattık ve bunlarla hem antrenman yapacağız, işte kampa götüreceğiz. Kampta biraz tabii onlarla ilgileneceğiz çünkü Amedspor’un bir geleceği var. Bu geleceği de yavaş yavaş yaratmamız da gerekiyor.
Tabii ama bunun için önce bir tesisimizi, diğer şeyleri halletmemiz lazım ama oyuncularımızı da yavaş yavaş hazırlamak gerekiyor.
İşte U16 takımımızı gördük, U17'yi gördük, U19 takımımızı gördük. Gerçekten yetenekli oyuncular var.
Ara arada oyuncularda değişiklikler yapılacak. Oradaki oyuncuları buraya alacağız. Çünkü artık oranın, yani buranın oraya açıldığını görmeleri gerekiyor ki oyuncular ona göre daha hırslı, daha istekli çalışsınlar. Bizim de şu anda tek amacımız bu. Buradaki bu altyapıdaki gençleri değerlendirmek.
“5-6 OYUNCU ALDIK”
Tabii biz 5-6 oyuncu aldık ama buraya diğer oyuncular kötü olduğu için değil. Bir kadromuz var. Bu kadroda da eksik olan bölgelerimiz var. Bu bölgelere de bu oyuncuları aldık. Belki iki tane sağbek beğendik ama ikisini birden alma şansımız olmadı. İki tane solbek, orta sahaları beğendik, ön taraf oyuncularını beğendik. Ama bunlarla alakalı tabi çalışmaları yaptıktan sonra belli oyuncuları kattık.
“AYIN 1’İNDE ERZURUM KAMPIYLA İLK HEDEFİMİZE BAŞLAYACAĞIZ”
Bugün itibariyle kendi takımımız geldi, hep beraber çalışmaya başladık. Üç günlük burada çalışmalar var, bu çalışmalar sırasında doktor kontrollerini, kaynaşma sürecini halledip ayın 1’inde de Erzurum kampıyla ilk hedefimize başlayacağız.”