ÖZEL HABER / Mehmet TÜRK
Sezona Çorumspor mağlubiyetiyle başlayan Amedspor, yeşil kırmızılı taraftarıyla yarın Erzurumspor maçı ile buluşuyor. Bu sezon ilk kez Diyarbakır'da resmi bir maça çıkacak Amedspor'da taraftarlar heyecanla Erzurumspor maçını beklemeye başladı. Taraftar gurupları, ilk maç olması nedeniyle Erzurumspor maçı için özel kareografiler hazırladığı öğrenildi.
YÖNETİM, TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULAR HEYECANLI
Amedspor yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular, Diyarbakır Stadyumu'nda yarın Erzurumspor maçı ile görücüye çıkıyor. İlk maç nedeniyle yönetim, teknik heyet ve futbolcuların, heyecanla maç saatini beklemeye başladı.
TARAFTAR İLE İLK BULUŞMA
Yeni sezonda ilk defa tarafların önüne çıkacak olan Amedspor, taraftarıyla ilk kez buluşacak. 33 bin kapasiteli Diyarbakır Stadyumu, Erzurumspor maçı için gelin gibi süslendi. Tüm hazırlıklar tamamlandı ve herkes maç saatini beklemeye başladı.
ALTIPARMAK TARAFTARA GALİBİYET HEDİYE ETMEK İSTİYOR
Amedspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, kamp boyunca önde baskı ve agresif pres üzerine yaptığı çalışmalarını içerideki maçlarda da uygulayacak. Ligin flaş ekiplerinden Erzurumspor da galibiyet için sahaya çıkacak olması, bu maçın daha da zevkli geçmesine zemin hazırlıyor. Her şeye rağmen Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, ilk maçta konuk ettikleri Erzurumspor'u yenerek, taraftara galibiyet hediye etmek istiyor.
TÜM HESAPLAR GALİBİYET ÜZERİNE YAPILDI
Amedspor'un hafta içi yaptığı idmanlarda Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, hücum futbolu üzerine futbolculara teknik ve taktik çalışmalar yaptırdı. Amedspor, yarınki Erzurumspor maçında galibiyet dışında bir şey düşünmüyor. Amedspor'da tüm hesaplar ve planlar galibiyet üzerine kuruldu. Taraftarlarda da beklentiler bu yönde.